Societatea comercială M3 IZOGLASS S.R.L. a luat fiinţă la data de 30 martie 2001 având un capital social de 64.000 RON într-un spaţiu de producţie de 320 mp. şi cu o dotare tehnică constînd într-o linie de geam termoizolant de fabricaţie SZILANK (Ungaria).

În anii 2003-2004 este completată linia tehnologică cu o masă automată de tăiat sticlă şi cu utilaje pentru sigilatură bicomponentă şi pentru umplerea vitrajelor cu gaze inerte.

Pe parcursul anilor 2005-2006 producţia realizată a crescut continuu, apropiindu-se de capacitatea maximă a utilajelor. Cererea în creştere şi consolidarea poziţiei pe piaţa de profil a societăţii a determinat căutarea de soluţii pentru creşterea capacităţilor de producţie şi diversificarea produselor oferite.

În perioada ianuarie – iunie 2007 s-a înlocuit dotarea tehnică veche în scopul creşterii capacităţii de producţie şi a nivelului calitativ al produselor. Această dotare constă într-o linie automată de tăiere a sticlei format Jumbo de fabricaţie HEGLA – Germania şi o linie de asamblare de fabricaţie BYSTRONIC – LENHARDT – Germania, investiţie de peste 1.000.000 EUR. Noua capacitate de producţie funcţionează într-un spaţiu de cca. 1.300 mp.